Beoordelingen van Pizzeria Slangenbeek Hengelo

Recente recensies

5.0
Bianca
19 februari 2024

Er zat een lange haar op de rand van de pizza.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els
17 februari 2024

Lastig via website te bestellen ( kan ook aan ons liggen) maar super snelle bezorging en lekkere warme pizza’s

Abboud
14 februari 2024

Heerlijk eten. Heel lieve en aardige personeel

Michael Treder
13 februari 2024
R pol
12 februari 2024

De sate was goed maar de calzone pizza was veel te nat niet lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
11 februari 2024

Bestellingen waren precies zoals ik gevraagd had. Ben wederom blij. Bedankt en tot de volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lida Huiskes
9 februari 2024
Frank Heisterkamp
8 februari 2024

Lekker eten en snel bezorgd.

Slag
6 februari 2024

We zijn nieuw in de wijk maar we gaan vaker bestellen! Snelle service en lekker eten

Briggit Hoogland
5 februari 2024
Stijn
3 februari 2024

Geweldig snelle bezorging en lekker

Boudewijn Lammers
2 februari 2024
Franklin
2 februari 2024

Top pizza! Bezorging ook exact op tijd!

Venhuis
28 januari 2024

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Noxx
27 januari 2024

Bij bestelling toegezegd blikje fanta, werd niet meegeleverd. Kapsalon döner zat weinig vlees in en heel veel aardappelen en bij kapsalon shoarma veel vlees en bijna geen aardappelen en op beide extreem weinig kaas. Dus niet om naar huis te schrijven. Bijna uur levertijd is ook aan de lange kant. Positief was de smaak.

Grace Holtman-Bussenius
27 januari 2024

Heerlijke chicken wings en spareribs!!

Esther
26 januari 2024

Zeer tevreden, alles netjes ontvangen en er wordt ook goed gekeken naar de wens die wij hadden aangegeven. 1 ding heb ik wel dat je een kortingscode kan krijgen volgens mij maar deze hebben wij nog nooit gehad! Misschien dat ik die over het hoofd zie hoor. Maar verder zijn wij uiterst tevreden en bestellen zeer zeker en graag weer.

Farzin
26 januari 2024

Was heerlijk en ook goeie bezorging🙏Bedankt

Jamie
25 januari 2024
Stahl - Electromach B.V. Michel Besseling
24 januari 2024

Er miste één zakje gebakken aardappelen. We hebben dit opgelost door te delen, want we wilden niet voor één zakje de bezorger terug laten komen. Misschien wel goed om nogmaals te checken of een bestelling compleet is. Voor de rest allemaal prima! We bestellen zeker nogmaals.

Sonja
22 januari 2024

Helaas zat erg weinig gorgonzola en veel mozzarella op de quartro formaggi. De “Alla giorgio“ was erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
21 januari 2024

Goed

M str
21 januari 2024
Jolanda
12 januari 2024

Kon iets warmer

Bianca
12 januari 2024

Eerste keer en wij zijn super enthousiast. Heel lekker eten, voldoende en aardige mensen 🍀💪

Timen
11 januari 2024

Lekkere pizza en kipburger en snelle bezorging ondanks de gladheid!

M. Veldboer
10 januari 2024

Eten was lekker. Vooral de bbq mixed grill. En de bezorging was precies op de gevraagde tijd! De stukken waren wel een beetje bijzonder gesneden, maar wel heel fijn dat het al gesneden was!

Bijl
9 januari 2024
Beppie
9 januari 2024

We hebben een uur moeten wachten op de bestelling. Nadat ik gebeld had kwam die dan ook eindelijk en toen was het eten nagenoeg koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rika pol
8 januari 2024

Het was uitstekend en lekker warm vlees

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
6 januari 2024

Snelle bezorging en er wordt geluisterd naar onze wensen, zo blij mee. Het is enorm lekker, een absolute aanrader 👍

Michael Treder
5 januari 2024

Pizza was koud en niet lekker zoals anders

Rob Overkamp
2 januari 2024

Beste wensen voor 2024!

JD
1 januari 2024
Onland
30 december 2023

Kleine porties

Niels
30 december 2023

Lekkere pizzas

Vriesema
29 december 2023
R.M.O.
29 december 2023

Dikke prima!!

Edwin
28 december 2023

Waarom staat mijn vorige review er nog niet bij? Of controleren jullie eerst de reviews en weigeren jullie sommige? Spareribs waren wederom super.

Cindy
25 december 2023
Niek
24 december 2023

Shoarma besteld, zit meer salade in bakje dan vlees. Waardoor vlees ook snel koud wordt.

Michael
21 december 2023
Mwm
20 december 2023

Dit keer wel de juiste spareribs ontvangen, vorige keer kreeg ik hot ipv sweet (sweet is beter dan hot).. nog altijd de beste spareribs van Hengelo als je het mij vraagt. 👍🏻

Rob Overkamp
11 december 2023

Klasse zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mexx
10 december 2023

De pasta Alaska is een echte aanrader!!! Goed op smaak en warm afgeleverd. Snelle en nette bezorging . We gaan hier zeker weer vaker bestellen.

J
8 december 2023

Eten was lauw

Anneth Le Clercq
6 december 2023

Goedemiddag, Heb respect voor de drukte, maar eten was bijna half uur te laat en koud.Het eten was wederom heerlijk.

Paul
4 december 2023

Heerlijke pizza en goed warm bij bezorging. Ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ML
2 december 2023
M
1 december 2023

Altijd prima, maar vanavond een cheeseburger gekregen ipv een hamburger. De kaas er maar af geschraapt, doen maken is menselijk toch? Volgende keer graag weer een gewone hamburger😉

Gerrit
30 november 2023
Michael
29 november 2023
M.Haan
28 november 2023

Prima hoor, pizza was een beetje aan de kleine kant

Maris
26 november 2023

Snelle bezorging. Turkse pizza had wel wat warmer mogen zijn. Verder erg smaakvol.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leonie
25 november 2023

Altijd goed! Vooral de kebabschotel zou ik eens proberen

Michael
22 november 2023
M
20 november 2023
anoniem
15 november 2023

Nette, snelle, warme bezorging! Top!

Arno Smitshoek
12 november 2023

Aardappels te hard gebakken. Komkommer salade vreemd smaakje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Romy
7 november 2023

erg top! Vriendelijk personeel

Jos
5 november 2023
Michael
4 november 2023
peter
2 november 2023

Tijdbestelling niet op gewenste tijd bezorgd. Niet per se een slangenbeek probleem, gaat altijd mis, had beter moeten weten

Harriet
31 oktober 2023

Slappe hap, anders gewend

Karin Oude Koehorst
30 oktober 2023

Op het eten niets aan te merken alleen jammer dat het niet meer warm was. Misschien toch niet laten bezorgen op de fiets (heeft dus niets met de bezorger te maken).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marleen
29 oktober 2023

Lekkere pizza's. Snelle bediening.

Venhuis
29 oktober 2023

Was weer prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danny Coenraad
29 oktober 2023

Was op tijd klaar, pizza smaakte redelijk goed

Ellen
26 oktober 2023
van Damme
26 oktober 2023

Altijd netjes op tijd, prima porties en smaakt super!

Michael
25 oktober 2023
Sonja
24 oktober 2023

Bijna driekwartier gewacht op ons eten..

Peter
22 oktober 2023

Heerlijke pizza. Vooral zo doorgaan. Dikke pluim. Tot de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank Heisterkamp
21 oktober 2023

Lekker eten en ook nog eens supersnel bezorgd. Zeker een aanrader

Barthina Brughuis
21 oktober 2023

Heerlijk gegeten kapsalon Doner online besteld. Snelle bezorging. Aanrader!

Bert
16 oktober 2023
Michael
15 oktober 2023
Debbie
15 oktober 2023

Alles top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kennedy
12 oktober 2023
Pol
9 oktober 2023

Dat was heel goed en lekker warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicole
8 oktober 2023

De bestelling kwam wel wat te laat, maar de bezorger bood hiervoor direct zijn excuses aan. Eten smaakt erg goed en was goed warm nog.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marleen
7 oktober 2023

Heerlijke pizza. Goed gevuld. Snel af te halen.

Gerrit ter Doest
5 oktober 2023

Ouderwets lekkere pizza’s. 13 stuks voor vergader avond besteld. Heerlijk. En precies op tijd bezorgd! Top!!

Venhuis
1 oktober 2023
Martine
30 september 2023

Had per ongeluk een spaghetti 4 formaggi besteld ipv de pizza, maar wat was het lekker! Lekker veel saus en de pasta was precies goed gekookt. De Greek pizza was ook heerlijk! Eerste keer besteld bij deze pizzeria, maar dat gaat zeker vaker gebeuren👌🏽

Truus Bouwman
28 september 2023
Herbert
25 september 2023

Alles was toppie

MB
24 september 2023
Marijn
23 september 2023

Harde aardappels

Michael
20 september 2023
Jeroen Egberink
20 september 2023

Erg smakelijk!

Kennedy
20 september 2023
A.J. Le Clercq
18 september 2023

Blijft heerlijk veelzijdige schotel. Goed warm en op tijd geleverd!

Guus
17 september 2023

Heerlijk vlees & snelle bezorging, top tent!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kennedy
15 september 2023
Jos Bouwman
14 september 2023

Bestellen via de site was vrij eenvoudig...

Droste
11 september 2023
Ellen
9 september 2023

Alles helemaal prima!!

Geer
7 september 2023
Christiaan Oude Mulders
3 september 2023